Bl? Grotte

St.Croix huset

St.Croix huset

Dropin-designkurs

  • dato: Tirsdager - Torsdager
  • klokka: 16:00 - 20:00
  • alder: Fra 13 år
  • pris: Gratis
  • sted: Lille MY, St.Croix
HVA ER DROP IN DESIGN

Et drop in verksted, hvor ungdommer kan utfolde seg innen visuell formgiving. Tilbudet er gratis for ungdommer.

HVOR

Lille My bli et kreativt hjørne...

Rommet Lille My i 3.etage på St. Croix huset kommer til å være tilgjengelig for ungdommer fra tirsdager-torsdager kl 16:00 - 20:00.

Uansett om du vil male, tegne, lage smykker eller designe en lampe...mulighetene er uendlige. Tirsdager og torsdager, er det tilgang på enkle materialer og verktøy, det fins en idesamling og diverse bøker til inspirasjon.På onsdager er det veileder til stedet, som hjelper deg med å realisere ideèr og hvor man kan snakke om prosjekter. Det er også muligheten for å bruke litt mer avansert verktøy.

Utover enkelt verktøy, papir og div. restmaterialer må deltakerne ta med materialer de vil bruke til prosjektene selv.

I tillegg kan du melde deg på planlagte prosjekter under veiledning av Nadine Weinberger. Vær med fra idèmuldring til ferdigstilling av et prosjekt. Beskrivelse av aktuelle prosjekter og påmelding kommer til å henge på rommet.

HVORDAN

Lille My er et lite rom og avhengig av prosjekter er det plass for max 4-5 ungdommer samtidig. For at vi har kontroll på hvem som bruker rommet, må alle ha en liten gjennomgang av reglene først. Etter det er det bare å resevere rommet, enten gjennom egen facebookside eller ved å ta kontakt med

Nadine Weinberger*41768612*nadine.weinberger@hotmail.com