Bl? Grotte

St.Croix huset

St.Croix huset

Musikk fra livets begynnelse

  • dato: Onsdager fra 6. september
  • klokka: 10:00
  • alder: 8-12 mnd
  • klokka: 11:00
  • alder: 3-7 mnd
  • sted: Ener'n, St.Croix
  • påmelding: https://nofredrikstad.speedadmin.dk/tilmelding
Å bruke sang og musikk i hverdagen med barnet ditt kommer ofte helt naturlig. Det kan være en rideregle for moro, en sang for å underholde under bleieskift, en vuggevise for å roe ned til kvelden. Dette er så viktig og positivt for de minste, på så mange måter. Aller mest fordi du som mor eller far synger og leker sammen med det.

Musikk, sang, dans og lek er av grunnleggende betydning i barns liv. Musikalsk samvær styrker det nære og viktige samspillet mellom voksne og barn. Musikk kan hjelpe barnet med å bearbeide inntrykk og følelser. Ved å gjøre dette til en del av hverdagen gir vi barna en god start. Å synge med barna våre er det noe av det viktigste vi kan gjøre.

Musikk er også et viktig kommunikasjonsmiddel. Et barn har behov for å meddele seg til omverdenen og få svar, også før det kan forstå eller uttrykke seg med ord, og dette foregår på en musisk måte. Barnet uttrykker seg ved hjelp av musikkens språk; bevegelse, lyd, rytme, stemninger og uttrykk.

Musikk fra livets begynnelse er et tilbud til barn i alderen 3-12 mnd sammen med mor eller far.
Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Vi tar i bruk sang, rim og regler, instrumenter og musikkaktiviteter som passer for de aller minste.

Musikk fra livets begynnelse har som hovedmål å ta i bruk og stimulere det musiske i oss. På nettsiden musikkfralivetsbegynnelse.no finnes det mange interessante artikler om barn og musikk.

Det tas forbehold om tilstrekkelig påmeldte.

Tilbudet starter på St. Croix onsdag 6. september og går over 12 uker.

Kl. 10:00        8 – 12 mnd.
Kl. 11:00        3 – 7   mnd.

Pris: Kr 1000,-

Påmelding:   https://nofredrikstad.speedadmin.dk/tilmelding

Arrangør: Kulturskolen i Fredrikstad i samarbeid med St.Croix-huset