Bl? Grotte

St.Croix huset

Blå Grotte

Juleshow med Karianne og Kåre

kjøp billetter
  • Date: 19.12.2017
  • klokka: 19.00

Christmas really is the most wonderful time of the year!

Og ekstra vidunderlig blir det denne julen når Det Norske Blåseensemble har kapret hele Norges Kåre «Crooner» Conradi til å sette deg i den rette julestemningen. Det er duket for en stemningsfull, virtuos og humoristisk julekonsert!

Kåre er elegant ledsaget av Mossejenta Karianne Kjærnes; superkoristen som tok steget frem til scenekanten og som vinner hjerter med sin suverene stemme og herlige humor.

Sammen og hver for seg byr de på julesanger du har et nært og kjært forhold til i en deilig blanding av norsk, svensk og amerikansk juletradisjon.

La deg forføre av It’s beginning to look a lot like Christmas, Christmas Waltz og Himlen i min favn. La tårene trille til Romjulsdrøm, Julekvad og Silent Night. La godfoten rykke til All I want for Christmas is you, Winter Wonderland, Let it snow og mange flere musikalske julekarameller. Kjenner vi Karianne og Kåre rett, vil også latteren sitte løst blant publikum disse lune førjulskveldene.

Det Norske Blåseensembles egen Frank Brodahl er spillende leder og Tarjei Grimsby byr på fløyelsmyke trombonetoner i den klassiske juleperlen Karl Bertil Johnsons Jul.

Ensemblet er for anledningen styrket av Carl Bagge (piano), Hans Mathisen (gitar), Per Ekdahl (trommer) og korister.

Gled deg!

Arrangør: Det Norske Blåseensemble