Bl? Grotte

St.Croix huset

Blå Grotte

Kari Bremnes

kjøp billetter
  • Date: 03.11.2017
  • klokka: 21.00
Kari Bremnes med nytt album og nye konsertdatoer! - endret til sittende/amfi - se info lenger nede på siden!

Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere, og hun er en formidabel live-artist. Hennes evne til nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og Kari knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum.

Til høsten er hun klar med nytt album, og snart annonseres nye datoer for 2017!

– Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etterhvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling, sier Kari Bremnes.

Kari har skrevet sanger halve livet, vært artist enda lengre og gjennom a°rene har hun utviklet nærmest en egen sjanger. Kjernen i den er nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever. Om å miste, om å finne. Om storhet og trivialiteter.

Foto: Øyvind Toft

Arrangør: Atomic Soul Booking AS

NB: Kari Bremnes-konserten 3. november endres til sittende/nummererte billetter:

Fra Atomic Soul, managementet til Kari Bremnes:

Vi har fått noen tekniske utfordringer som gjør at vi endrer til kun sitteplasser på konserten med Kari Bremnes. Vi håper og tror det skal gjøre konsertopplevelsen best mulig for alle, og vi gleder oss veldig til å spille for vårt fantastiske publikum i Fredrikstad igjen!

Praktisk info fra Blå Grotte:

Kjøpte billetter til stående konsert byttes til nummererte billetter i amfi fra kl. 19:30 i foajéen på Blå Grotte på konsertdagen.

Her er det "først til mølla"-prinsippet som gjelder, så vær gjerne tidlig ute!
Konserten starter kl. 21.00.
Har du spesielle behov eller er f. eks rullestolbruker, så ta kontakt med Blå Grotte på 97 13 94 96