Bl? Grotte

St.Croix huset

St.Croix huset

Kreativ høstferie for ungdom

påmelding
  • dato: Uke 40
  • sted: St.Croix
Også i år kommer det til å være gratis høstferieaktiviteter for ungdommer på St. Croix huset. Du kan velge mellom mange ulike workshops: Åpent Atelier, UKM Stagedive Artistverksted, Skulpturworkshop, Rap, Kunst - maling, Film, Foto, Lydteknikk, Ung Scene-jam med Ahmed - og kanskje noen til. Noen har begrenset plass, og det lønner seg å melde seg på ... Du melder deg på ved å gå inn på Facebook: https://www.facebook.com/events/117839238902655/?fref=ts , og skrive "jeg blir med" under "feeden" som handler om workshopen du vil være med på.

Uken avsluttes med utstilling og konsert fredag kveld.

ØVE- OG DANSEROM
Vi har mange kriker og kroker å øve i. Skal dere ha et spesialrom, må dere melde dere på. Vi har begrensede plasser, og deler opp i 2-timers økter ved stor pågang. Førstemann til mølla.

UNG SCENE JAM MED AHMED
Vår egen vert Ahmed Sadiq er på huset, og du kan jamme og lære noen triks av han. Ta med instrument, eller lån av oss. Kanskje du kan vise noe fint på konserten fredag kveld?
Workshopholder Ahmed Sadiq

BEATBOX
Lær deg og beatboxe !
Definisjonen på Human Beatbox: “En person som bruker sin stemme og munn for å lage rytmiske lyder i etterligning av rytmene til hip-hop musikk. (Opprinnelse 1980)”
Workshopholder er Tom-arne Paulsen

LYD-TEKNIKK
Her kan du lære grunnleggende praktisk lydteknikk, med oppsett av PA-høyttalere, monitoring og mikser. Kurset avsluttes med å skru lyd på finalekonserten fredag kveld.
Workshopholder: Kristian Olav Torp
NB max 3 deltakere. Førstemann til mølla ...

FOTO-WORKSHOP
Bli inspirert og utfordret. Man trenger ingen forkunnskaper, bare en nysgjerrighet om å ta bilder og skape noe spennende. Ta med kamera og klær som tåler å bli flekkete....
Workshopholder: Felix Falck-Næss

VIDEO-WORKSHOP
Vi skal gjennom forskjellige oppgaver vekke interesse for film og video. Blant annet skal vi gå gjennom film- metoder,
redigeringsprosess og hvordan en film blir til.
Workshopholder er Victor Falck-Næss

KUNSTWORKSHOP
På kunstworkshop skal vi lage gatekunst som får folk til å tenke seg om. Du trenger ingen skills fra før, bare masse dårlige (eller gode) ideer. Vi lager kjempestore bannere/malerier, flashmob eller geriljabroderi for å nevne noe.
(Du får låne maleskjorte, men det kan bli malingsflekker på klærne allikevel, så ta på noe du ikke er så redd for.)
Workshopholder er Kine Kvernbråten

RAP-WORKSHOP
Har du en rapper i deg, men har ikke kommet skikkelig i gang?
Ta turen på St.Croix-Huset og lær av Silje Andersen.
Hun har mange års erfaring både med workshops, låtskriving, konserter og utgivelser. Hun er leder for St.Croix Kollektivet.
Workshopholder: Silje Andersen

SKULPTUR
Prøv å forme med leire.
Workshopholder: Karina Bråten

HENG I CAFEEN.
Cafeen er åpen i vinterferien, så du kan godt bare komme for å henge med venner. Hver dag har alle workshops lunch samtidig, så da møtes vi alle i løpet av dagen.

Det er gratis, lett lunch til PÅMELDTE deltakere.

Ta kontakt med pojo@fredrikstad.kommune.no hvis du lurer på noe

Arr: St.Croix