Bl? Grotte

St.Croix huset

St.Croix huset

Ungdomskonsert

  • dato: Fredag 6. oktober
  • sted: Lillesal, St.Croix
Etter 3 intense dager med workshops i høstferien, viser ungdommene flotte resultater. De byr på konsert og kunstutstilling. Noen av St Croix-Husets faste er det også plass til. Vi gleder oss!
 

UKM Hele Året

Vi nøyer oss ikke med å avvikle lokal- UKM. Vi tenker UKM hele året, og St.Croix-huset syder med aktiviteter og muligheter for ungdom. Her kan du yte og nyte alle slags kulturuttrykk.

Vi tilbyr: Øverom, danserom, St.Croix-Verksteder, Ung Scene, Ungdomskonserter, St.Croixfestival, Kreativ Vinterferie, Utstillinger i Galleri Gangen, Studio, TweenBand, Nettverksbygging i Cafeen, St.Croix Crew - og mye mye mer.
Alt for å gjøre terskelen lav og takhøyden stor for kulturell utfoldelse.

Bli med, og vis hva du kan! Følg med i sosiale medier, og ta kontakt om du lurer på noe.
UKM lokalmønstring er på St.Croix-huset i februar. Påmelding og info på www.ukm.no

 

Ungdomskonserter

Flere ganger i året samler St.Croix-huset unge, lovende artister, gir dem proff lys og lyd, og lar de få prøve seg for et hyggelig publikum. Vi presenterer alle sjangre som rører seg i ungdomskulturen. Følg med på www.kulturhusene.no og St.Croix-husets facebookside for oppdatert informasjon om de enkelte konsertene.

26/8, 6/10, 18/11 og 9/12 er holdt av til ungdomskonserter i høst. I tillegg arrangeres blant annet Ung Scene hver tirsdag og Kreativ høstferie i uke 40.

Arr: St.Croix